Reeds Lid?

Ben je al ingeschreven in de scouts en wil je nog verder blijven doen? Dan moet je niet opnieuw ingeschreven worden! De ledenlijst wordt meegenomen naar het volgende jaar en de leden die stoppen worden er uit gehaald.

Het enigste dat er wel nog moet gebeuren is het jaarlijks inschrijvingsgeld dat moet overgeschreven worden, dit is een bedrag van €55 op volgende rekening: BE94 7341 1304 4314.

Het grootste deel van dit geld gaat rechtstreeks naar Scouts en Gidsen Vlaanderen zodat uw kind verzekerd is. De overschot wordt gebruikt om wekelijks een drankje aan te bieden aan de leden tijdens de vergadering. Er gaat ook een klein bedrag naar de takkas zodat er soms eten, knutselgerief of dergelijke kan voorzien worden. 

We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van scouting. Geld mag daarbij geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat er het verminderd lidgeld. Je betaalt dan 10 euro lidgeld (en mogelijk een extra bijdrage voor de groep zelf). Heb je dit vorige jaren niet gedaan maar wil je het nu wel doen, laat dan zeker iets weten via mail zodat hier rekening mee gehouden kan worden. groepsleiding@scoutsbukendelle.be

Dit alles gebeurt natuurlijk in volste vertrouwen!