Scouts Buken Delle

    Scouting sinds 1943

Welkom!

Welkom bij Scouts Buken Delle! Wij zijn een dynamische en enthousiaste groep gelegen achter de kerk van Buken, die openstaat voor iedereen die avontuurlijk is ingesteld en graag nieuwe dingen wil leren. Onze groep bestaat uit jongens en meisjes van verschillende leeftijden en achtergronden, maar één ding hebben we allemaal gemeen: we houden van buiten zijn en van uitdagingen! 

Bij ons staat plezier maken centraal, maar we vinden het ook belangrijk om onze leden te laten groeien en ontwikkelen. Door middel van leuke en uitdagende activiteiten stimuleren we hun zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid en creativiteit. Op die manier dragen we bij aan de persoonlijke groei van onze leden en helpen we hen om zichzelf beter te leren kennen.

Als je bij ons lid wordt, maak je deel uit van een hechte groep die elkaar steunt en respecteert. Samen maken we mooie herinneringen en bouwen we aan vriendschappen voor het leven. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Scouts? Kijk gerust rond op onze website en ontdek wat wij te bieden hebben! 

Actueel

Mossel-Brossel 2024

De leiding is momenteel in volle voorbereiding voor onze jaarlijkse Mossel-Brossel. 

Op 19, 20 en 21 juli zijn jullie van harte welkom achter de kerk van Buken voor de lekkerste mosselen (of gebraden kip/burgers/brochettes voor de niet-mossel-liefhebbers) en lekkere drankjes. 

Tot dan he!!

Kamp 2024

Alle info voor ons komend kamp vind je in ons kampboekje onder het tablad 'WadisWanneer' (zie bovenaan de website)

Huh? Gratis mijn vereniging steunen? Hoe kan dat?

 

Wist je dat je ons het hele jaar door op gratis verschillende manieren kan steunen via Trooper? We lijsten alle manieren hieronder even op:

 

1.      SHOP ONLINE VIA https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/scoutsbukendelle

 

Wat is het idee?

Je shopt online bij een winkel die aangesloten is bij Trooper. Je betaalt evenveel als je zou betalen zonder Trooper, maar de winkel sponsort ons  met een mooie commissie (gemiddeld 4% van het totaalbedrag van je aankoop).

 

Hoe werkt het?

2.      SHOP ONLINE VIA DE TROOPER BROWSER

 

Met de Trooper Browser wordt het nog makkelijker om ons te steunen wanneer je online shopt. Ontdek het in deze video: https://youtu.be/mye2wp51k8I?si=c2jZNinR596emzZv

Wat hoef jij bijgevolg niet meer te doen?
Wanneer je de Trooper Browser gebruikt, hoef je dus niet meer via https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/scoutsbukendelle) te gaan wanneer je online shopt. Je kan hem hier gratis downloaden en het kost je geen cent extra!

 

DOE JE BOODSCHAPPEN BIJ DELHAIZE

Shop jij weleens bij Delhaize? Wist je dat je je SuperPlus-punten kan inruilen voor een donatie aan onze scouts? Zo doe je het: