Mossel Brossel

Mossel-Brossel Scouts

Sinds '88

Mossel-Brossel is al decennialang de kers op de taart van scouts Buken Delle. Op dit evenement bieden we niet alleen de beste mosselen, de overheerlijkste frieten en de koudste dranken aan maar ook sfeer & gezelligheid van een ongekend niveau! Vervelen de kinderen zich aan tafel?, dat is geen probleem hier want ze kunnen zich rot amuseren op onze springkastelen! Dit prachtevenement vindt altijd plaats in het derde weekend van juli. Dus heb je tijd, dan ontvangen wij u met open armen!

Wie zet het recht?

Mossel Brossel wordt al jaren door de actieve leiding, oud-leiding en de oud-scouts op poten gezet. Samen als 1 team doen we alles van het mosselkotbouwen tot en met groenten snijden. We zijn misschien wel niet een grote scouts maar een grote wilkracht hebben we zeker wel! Het is enorm zwoegen maar dit gaat dan wel gepaard met een grote tent, vol gezelligheid en lekker eten! 

Mossel-Brossel 2022

Sponsoring 

Bent u of kent u iemand die geïnteresseerd is in ons grootste evenement te sponsoren? Dan kan u altijd contact opnemen met mosselbrosselbuken@gmail.com voor meer info. 

Brochettes
Mossel-Brossel Scouts Buken
Tent Mossel-Brossel Buken
scouts buken mossel-brossel
lekkere frietjes Kampenhout
Hamburgers Buken
springkasteel Buken