Uniform

Het scouts hemd

Dit is bij onze scouts ‘verplicht’ vanaf de welpen en kan je kopen in de hopper winkel.
Op de afbeelding hier onder kan u zien waar elk kenteken een plaats heeft op het hemd.

Het sjaaltje

Het sjaaltje is uniek aan onze scouts en is dus verplicht voor alle leden, van kapoenen tot leiding. Je kan deze bij ons voor of na de scouts kopen voor 8€.

Het T-shirt

Ook het T-shirt is ook uniek aan en is ter vervanging van het hemd verplicht voor de kapoenen, voor de andere takken is dit optioneel. Een T-shirt van onze scouts is kost 15€ en kan zoals het sjaaltje voor of na een vergadering gevraagd worden aan de leiding.

Hoe betalen

We vragen om zoveel als mogelijk, betalingen via overschrijving te doen. dit kan op het rekening Nr: BE94 7341 1304 4314. Als mededeling geef Naam, Tak en sjaaaltje/T-shirt op.